Pagina 1 van 1

Welkomswoord: lees dit even als je hier voor het eerst komt!

BerichtGeplaatst: di apr 06, 2010 10:40 pm
door beheerder
Beste bezoekster,

Allereerst willen we je van harte welkom heten op dit forum!

Dit forum is een plek waar informatie gedeeld en gekletst wordt over alles wat met vruchtbaarheidsbehandelingen te maken heeft. Als dat is wat je zoekt, willen je toch eerst even vragen om onderstaande aandachtig door te lezen. De ervaring heeft ons namelijk geleerd dat het verstandig is om een aantal forumregels op te stellen. Dit zijn de belangrijkste:

- Zodra je je aangemeld hebt, dien je je voor te stellen in een topic onder "this is me". Je hoeft geen privé gegevens prijs te geven, uiteraard kun je je met een nickname registreren. We lezen wel graag wat je situatie is en wat andere dingen waarvan je denkt dat ze van belang zijn.

- Hopelijk zal bij een ieder die het medisch traject instapt uiteindelijk een wondertje geboren worden. Dit forum zal (hoop ik) vooral een rol spelen in je weg ernaartoe. Maar ook nadien ben je welkom om te blijven hangen en te laten weten hoe het met je gaat. Bedenk alleen wel dat hier meiden komen met een langgekoesterde (nog) onvervulde kinderwens en meiden die (al) wel het geluk mogen ervaren. Uit ervaring weten we hoe confronterend en kwetsend sommige zwangerschaps / mama-topics kunnen zijn en dat willen we proberen te vermijden. In een poging mensen zo min mogelijk te kwetsen, uiteraard het liefst NIET, willen we dit echt even benadrukken!

- Ben je op het moment van registreren (nog) geen moeder en aan het behandelen voor een eerste kindje? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Ben je op het moment van registreren al mama (en dus aan het behandelen voor een 2e (of meer) kindje)? Meld je dan aan bij http://fertiforummamas.nl/index.php


- Een ieder die zich langer dan 6 maanden niet inlogt, zal worden verwijderd.

Bij deze hopen we je voldoende geinformeerd te hebben over ons idee en visie voor dit forum. Nu rest ons nog je een fijn verblijf hier te wensen!

Have fun!

En natuurlijk heel veel succes!

Het FertiForumteam